Ανακοινώσεις

2η Έκθεση Filiatra Agro Vision 2023

2η Έκθεση Filiatra Agro Vision 2023  

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση Αγροτικής Έκθεσης FILIATRA Agro Vision: Ενίσχυση του Αγροτικού Τομέα και Ανάπτυξη της Περιοχής 

 Φιλιατρά, 20 Αυγούστου 2023

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την Αγροτική Έκθεση FILIATRA Agro Vision που διεξάγεται για 2η φορά, και θα λάβει χώρα στο προαύλιο χώρο του λυκείου, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας από 1η έως 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκθέτες και Οργανωτές

 Η αγροτική έκθεση FILIATRA Agro Vision αποτελεί μια ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό. Φέτος, περισσότερες από 35  επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος, προβάλλοντας την αξιοσημείωτη ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών του αγροτικού τομέα.

Οργανωτής της έκθεσης είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών που με την ενεργό συμμετοχή και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Επιμελητήριου Μεσσηνίας, του Δήμου Τριφυλίας, και του Αγροτικού Σύλλογου Φιλιατρών,  αφιέρωσε πολλούς μήνες στην προετοιμασία και το σχεδιασμό της έκθεσης  FILIATRA Agro Vision, με στόχο την προώθηση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, των νέων τεχνολογιών σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού κλάδου της χώρας μας.

Η Σπουδαιότητα της Έκθεσης

Η FILIATRA Agro Vision αποτελεί μια καθολική πλατφόρμα συνάντησης για τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα, τους ερευνητές, τους αγρότες και τους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα του αγροτικού τομέα, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες καθώς επίσης να παρακολουθήσουν ένα παράλληλο συνέδριο που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον οργανισμό Women in Olive Oil Greece και έχει ως θέμα “Το αγρόκτημα ως περιβάλλον προαγωγής υγείας”.

Η FILIATRA Agro Vision έχει σαν στόχο να συμβάλλει στην προώθηση της αειφόρου γεωργίας, της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και της ενίσχυσης της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή μας. Ταυτόχρονα, προάγει την επιχειρηματικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έκθεση FILIATRA Agro Vision αναδεικνύει τον δυναμισμό, την καινοτομία και την αποφασιστικότητά μας να δημιουργήσουμε έναν ακόμα πιο αειφόρο αγροτικό τομέα.

Συνεργαζόμενοι ενωμένοι, οι εκθέτες, οι αγρότες, οι επισκέπτες και οι οργανωτές θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα για μια δυναμική ανάπτυξη, όχι μόνο στη γεωργία αλλά και στην περιοχή μας συνολικά.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τη γη μας, δημιουργώντας προοπτικές, θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της εξέχουσας αγροτικής εκδήλωσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το  6947221017 – 6936843810  ή στείλτε μας email στο  info@agrovision.gr

Αναλυτικά η λίστα των εκθετών στη σελίδα https://agrovision.gr/