Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονική Αγορά Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Η νέα αντίληψη στην προβολή της τοπικής αγοράς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Στηριζουμε την τοπικη αγορα

Το Επιμελητήριο με την ολοκληρωμένη Ηλεκτρονική προβολή των Τοπικών Επιχειρήσεων της Μεσσηνίας υποστηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και παρέχει σε τιμές ανταγωνιστικές τοπικά ή άλλα προϊόντα απευθείας από τον Παραγωγό ή την Επιχείρηση στον κάθε έλληνα ή ξένο καταναλωτή. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή όλων των τοπικών επιχειρήσεων ενώ παρέχονται επιπλέον υψηλές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής σε εξοπλισμό από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Απλοποιουμε τις διαδικασιες

Η συμμετοχή των Επιχειρήσεων γίνεται εύκολα μέσω επικοινωνίας με το Επιμελητήριο Μεσσηνίαςή κατευθείαν με την Εταιρία Knowledge B.S. (+30 2610452820, info@knowledge.gr,www.knowledge.gr). Κάθε συμμετοχή υποστηρίζεται συνολικά με πλήρη εκπαίδευση, συμβουλές ηλεκτρονικού εμπορίου, εγχειρίδια χρήσης κ.ά. Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της ή και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) και κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε εύχρηστη και απλή εφαρμογή ενώ επιπλέον αποστέλλεται και στο email της επιχείρησης. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

 

Μεινετε ενημερωμενοι

Η Ηλεκτρονική αγορά είναι ανοιχτή για όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμμετέχει και γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση όλες οι τοπικές επιχειρήσεις. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι γιατί συνεχώς θα υπάρχουν νέες Επιχειρήσεις με νέα προϊόντα που θα ανεβαίνουν για προβολή, πώληση και προσφορές.

 

Αγορά και Πώληση με ένα κλικ:

Ο Παραγωγός δεν χρειάζεται υποδομή Ηλεκτρονικού Εμπορίου και μπορεί να ενσωματώσει το παρεχόμενο e-shop και στη δική του ιστοσελίδα πολύ εύκολα ή να αποκτήσει ένα όνομα (Domain Name) στο διαδίκτυο που ταυτόχρονα θα δείχνει τη δική του μίνι παρουσίαση με το ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ηλεκτρονική Αγορά. Η διαχείριση των παραγγελιών και η ευθύνη αποστολής και ποιότητας ανήκει αποκλειστικά στον κάθε Παραγωγό ή την Τοπική επιχείρηση που συμμετέχει. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία προνομιακών τιμών μεταφορικών με συγκεκριμένη συνεργαζόμενη courier αν το επιθυμεί η ίδια η επιχείρηση που γίνεται μέσω ειδικής προσφοράς από την εταιρεία ταχυμεταφορών προς την επιχείρηση. Η εταιρεία courier παραδίδει τα προϊόντα εύκολα, γρήγορα και άμεσα στον κάθε αγοραστή ενώ οι πληρωμές των προϊόντων μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους όπως μέσω πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τράπεζα, εξόφληση σε PayPal, απλής αντικαταβολής ή και παραλαβής από το φυσικό κατάστημα.

Η παρούσα Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων αποτελεί πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακής Σύγκλισης του ΕΣΠΑ με τη συνεργασία της Knowledge Broadband Services Α.Ε.

“ Στηρίζουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις και διευρύνουμε τα επιχειρηματικά όρια σε όλη την Ελλάδα.”