Εκπαίδευση πολιτών από το ΕΚΑΒ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια δράση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών .

Μετα από αίτημα του συλλόγου  προς το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης την Κυριακή 23/02/2020,  πάνω από 45 πολίτες, από την Τριφυλία, την Καλαμάτα και περιοχές της Ηλείας,  ενημερώθηκαν και έκαναν πρακτική εξάσκηση στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή,, γνώσεις που μπορούν να σώσουν μια ζωή.

 Οι εκπαιδευτές, 8 στον αριθμό, για πέντε ώρες ενημέρωναν , εκπαίδευαν και απαντούσαν σε απορίες σχετικά με την παροχή τον πρώτων βοηθειών.

 Ευχαριστούμε

 το  Τμήμα Εκπαίδευσης του παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης και τους εκπαιδευτές από το ΕΚΑΒ Φιλιατρών, Καλαμάτας, Τρίπολης και  την άψογη συνεργασία την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Την ιατρό κ. Βασιλική Δημητροπούλου

Τον Λυκειάρχη κ. Κίτσο για την παραχώρηση  του αμφιθέατρου του Λυκείου Φιλιατρών.

Η  ενημερωτική δράση του ΕΚΑΒ θα ξανά πραγματοποιηθεί άμεσα σε μικρότερα τμήματα. Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν να επικοινωνήσουν με μήνυμα στην σελίδα  του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

 

 

 

 

Ο Σύλλογος

Σκοπός της παρούσας ιστοσελίδας είναι η γνωριμία με τα καταστήματα της πόλης μας, ώστε κάθε επισκέπτης  να γνωρίσει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες καθώς και τις προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι